Witaj nieznajomy!

Zaloguj się lub załóż darmowe konto

20
Brygida26
Używacie rozpałki do grilla?
Pytanie zadał(a) Brygida26, 14 marca 2017, 12:31
A jeśli tak to jakiej? Płynnej czy kostkowej?
tagi: grill

[Zgłoś do moderacji] [Dodaj do obserwowanych]

Odpowiedzi (20)

Odpowiedział(a): olaszym86, 15 marca 2017, 12:26 [#odpowiedz]
0
olaszym86
Uwielbiam dania z grilla, chociaż przyznam, że rozpala go zawsze mój mąż. Z tego co wiem korzysta z rozpałki kostkowej, bo kilka razy kupował ją na http://www.motochemia.pl/dom-ogrod-grill-c-189.html (podobno tańsza)

Odpowiedział(a): Bajtok6, 23 marca 2017, 15:28 [#odpowiedz]
0
Bajtok6
Ja rozpalam grilla bez rozpałki, bo ta strasznie śmierdzi. To nic trudnego - wystarczy dobrze wysuszone drewienko.

Odpowiedział(a): rozbojka2, 04 kwietnia 2017, 09:36 [#odpowiedz]
0
rozbojka2
Ja mam grilla gazowego Zgadzam się, że rozpałka - obojętnie jaka - strasznie śmierdzi.

Odpowiedział(a): ciekawska400, 14 kwietnia 2017, 16:32 [#odpowiedz]
0
ciekawska400
popieram, rozpałka do grilla śmierdzi, najlepszy jest grill gazowy

Odpowiedział(a): BestTom, 22 kwietnia 2017, 14:22 [#odpowiedz]
0
BestTom
Najlepsza podpałka to trociny albo kora. Bez chemii...

Odpowiedział(a): znajoma, 25 kwietnia 2017, 23:56 [#odpowiedz]
0
znajoma
zawsze używam, to ułatwia

Odpowiedział(a): wystawka, 29 kwietnia 2017, 14:54 [#odpowiedz]
0
wystawka
ja nie używam, bardzo śmierdzi

Odpowiedział(a): PaniEwa, 04 maja 2017, 22:56 [#odpowiedz]
0
PaniEwa
Używam, takiej w kostce

Odpowiedział(a): lusija, 06 maja 2017, 14:18 [#odpowiedz]
0
lusija
ja też takiej w kostce

Odpowiedział(a): lussi, 07 maja 2017, 21:09 [#odpowiedz]
0
lussi
nie używam, po co chemia do grilla

Odpowiedział(a): mezdea, 09 maja 2017, 16:23 [#odpowiedz]
0
mezdea
rozpalenie bez rozpałki to nie problem

Odpowiedział(a): MX26, 22 maja 2017, 15:26 [#odpowiedz]
0
MX26
Ja nie używam, bo mam grilla gazowego

Odpowiedział(a): Credit, 31 maja 2017, 10:45 [#odpowiedz]
0
Credit
jak cos to w kostce

Odpowiedział(a): Patrycja95, 12 czerwca 2017, 11:32 [#odpowiedz]
0
Patrycja95
Wolę ekologiczne kostki. Jakoś ta w płynie mi brzydko pachnie. I później jedzenie też nie takie.

Odpowiedział(a): renata66, 13 czerwca 2017, 11:59 [#odpowiedz]
0
renata66
tylko w kostce bo plyn psuje pozniej smak jedzenia

Odpowiedział(a): otikil, 26 czerwca 2017, 13:32 [#odpowiedz]
-1
otikil
Tak, albo w kostce, albo w płynie

--
[url=https://optiland.pl/]Soczewki kontaktowe[/url]

Odpowiedział(a): angelfas, 04 lipca 2017, 16:21 [#odpowiedz]
0
angelfas
ja używam białej w kostce

Odpowiedział(a): hugohas, 04 lipca 2017, 23:58 [#odpowiedz]
0
hugohas
samemu to ciężko rozpalić

Odpowiedział(a): Antoniusz, 25 lipca 2017, 11:30 [#odpowiedz]
0
Antoniusz
Jeśli już rozpałka to tylko kostka bo mniej ją "czuć"

Odpowiedział(a): agulka66623, 05 października 2017, 16:59 [#odpowiedz]
0
agulka66623
A ja ostatnio spirytusem podpalałam. I paliło się, aż miło.

Dodaj odpowiedź

Zaloguj się, aby móc odpowiedzieć na pytanie i cieszyć się pełną funkcjonalnością serwisu. Jeżeli nie masz konta, zarejestruj się.

wyszukiwarka   
podobne pytania   
56
44
0
1

popularne słowa kluczowe   
kategorie   
Biznes (756)Dom (1021)
Edukacja i szkoła (794)Erotyka i seks (324)
Film (3617)Gry (494)
Hobby (447)Inne (4929)
Komputery i Internet (1040)Kulinaria (238)
Kultura (195)Ludzie (1645)
Miłość i relacje (1291)Moda (375)
Motoryzacja (287)Muzyka i taniec (836)
Podróże (278)Polityka (118)
Praca (445)Prezenty (178)
Rozrywka (476)Sport (312)
Sztuka (65)Taniec (29)
Uroda i styl (696)Zdrowie (832)
Zwierzęta (245)
Pytania: 18030, Odpowiedzi: 327609