Raz w tygodniu to napewno ale nie dbam o to jakoś szczególnie
po prostu jak są jakieś owoce,a są często, to je zjadam a jeśli chodzi o warzywa to głównie
sałatki
Zdecydowanie codziennie. Często stawiam na warzywa sezonowe. Np.
jesienią dynie http://florexpol.eu/236-dynia , wiosną
szparagi itp. Przez praktycznie cały rok można kupić coś
sezonowego.
To ważny temat, więc warto dobrze to przemyśleć. Odpowiednio
włączone do posiłków rośliny mogą być dla Was ogromnym
wsparciem zdrowotnym. Na stronie www.ktomalek.pl/blog/glog-wlasciwosci-zdrowotne/w
-1113 macie przykład działania głogu. Czuję, że będzie
to dla Was miłym urozmaiceniem
Odpowiadasz użytkownikowi Szumi1
Zgłoś odpowiedź do moderacji
Dodaj odpowiedź
Zaloguj się, aby móc odpowiedzieć na pytanie i cieszyć się pełną funkcjonalnością serwisu. Jeżeli nie masz konta, zarejestruj się.