Witaj nieznajomy!

Zaloguj się lub załóż darmowe konto

7
homek
Jakie są opinie o fotowoltaice?
Pytanie zadał(a) homek, 18 lipca 2019, 11:54
Spotkałam się z różnymi opiniami na temat fotowoltaiki, ale prawie za każdym razem miałam wrażenie, że Ci ludzie nie bardzo wiedzą, co mówią :/ Aż w końcu trafiłam na ten artykuł: http://inwestycje.pl/energetyka/Opinie-o-fotowoltaice-ktore-udowadniaja-ze-system-jest-oplacalny;346304;0.html

[Zgłoś do moderacji] [Dodaj do obserwowanych]

Odpowiedzi (7)

Odpowiedział(a): gapsa, 19 lipca 2019, 08:41 [#odpowiedz]
0
gapsa
Moim zdaniem jest bardzo opłacalna, zobacz opinie na temat fotowoltaiki: http://networkmagazyn.pl/5-opinii-o-fotowoltaice- ktore-musisz-poznac-przed-montazem-systemu

Odpowiedział(a): Robert7979, 28 listopada 2020, 15:47 [#odpowiedz]
0
Robert7979
Jeżeli fotowoltaika to koniecznie ogrzewanie na podczerwień będziemy mieli wówczas ogrzewanie za darmo. Na stronie http://remont.biz.pl/ogrzewanie-na-podczerwien/ są wyliczenia kosztów inwestycyjnych.

Odpowiedział(a): jjusti18, 28 grudnia 2020, 14:22 [#odpowiedz]
0
jjusti18
Takie rozwiązania zdecydowanie cieszą się ogromną popularnością zainteresowaniem. Teraz nawet coraz więcej też słychać o firmie re:spect energy http://respect.energy , która oferuje dostawę zielonej energii. Nawet stadion wrocławski od nowego roku ma być zasilany ich prądem. Super, prawda?

Odpowiedział(a): Aimee, 15 kwietnia 2021, 23:12 [#odpowiedz]
0
Aimee
W sumie to większości fotowoltaika cieszy się ogromnym uznaniem. Dzięki niej, jakby nie było można praktycznie korzystać z darmowego prądu, także z całą pewnością warto się zastanowić nad tym rozwiązaniem. Tutaj http://sunvol.pl/fotowoltaika-zgorzelec/ macie namiar na super firmę, która oferuje doskonałej jakości panele fotowoltaiczne wraz z montaem.

Odpowiedział(a): pit85, 04 maja 2021, 09:45 [#odpowiedz]
0
pit85
Jeśli fotowoltaika to i pompa ciepła do ogrzewania domu lub folie grzewcze. Jeśli zdecydujemy się na wszystkie urządzenia domowe na prąd, wówczas fotowoltaika to najlepsza inwestycja. Zachęcam do poczytania o tym nieco więcej.
http://ecolive.com.pl

Odpowiedział(a): Dosiak, 07 czerwca 2021, 12:24 [#odpowiedz]
0
Dosiak
W przeważającej większości pozytywne, sama się nimi kierowałam przy wyborze swoich paneli od https/www.jkt-solar.pl/

Odpowiedział(a): lucky79, 29 listopada 2021, 15:55 [#odpowiedz]
0
lucky79
przede wszystkim należy odróżnić mity od faktów
www.oto-fotowoltaika.pl/mity-fotowoltaiki/

Dodaj odpowiedź

Zaloguj się, aby móc odpowiedzieć na pytanie i cieszyć się pełną funkcjonalnością serwisu. Jeżeli nie masz konta, zarejestruj się.

wyszukiwarka   
podobne pytania   
15
4
0
12
115
51
1
6
14
24
8
5
23
8
5

popularne słowa kluczowe   
kategorie   
Biznes (668)Dom (957)
Edukacja i szkoła (790)Erotyka i seks (319)
Film (3607)Gry (474)
Hobby (429)Inne (4692)
Komputery i Internet (991)Kulinaria (234)
Kultura (192)Ludzie (1643)
Miłość i relacje (1286)Moda (352)
Motoryzacja (271)Muzyka i taniec (831)
Podróże (257)Polityka (113)
Praca (400)Prezenty (178)
Rozrywka (468)Sport (303)
Sztuka (64)Taniec (28)
Uroda i styl (684)Zdrowie (785)
Zwierzęta (241)
Pytania: 17324, Odpowiedzi: 324602