Witaj nieznajomy!

Zaloguj się lub załóż darmowe konto

113
kstanislaw145
Opinie o szybka-pozyczka.com
Pytanie zadał(a) kstanislaw145, 13 lutego 2015, 14:20
Szukam kogoś kto miał styczność z tą stroną i mógłby mi doradzić czy warto brać u nich pożyczkę. Proszę o kontakt na PW lub odpowiedź tutaj.

[Zgłoś do moderacji] [Dodaj do obserwowanych]

Odpowiedzi (113)

Odpowiedział(a): jasania23456, 16 lutego 2015, 11:40 [#odpowiedz]
1
jasania23456
Ja miałam okazję skorzystać. Jestem bardzo zadowolona. Szybko dostałam pieniądze, raty akceptowalne, nie przepłacam. Same formalności też przeszły szybko więc polecam!

Odpowiedział(a): Meggi13, 07 września 2015, 06:50
0
Meggi13
Jasne, profil założony tylko żeby wklejać pozytywne posty.

Lichwa > 10% jest grubym przestęþstwem - uważaj co piszesz bo przyjdzie CBŚ w nocy i zabierze tablecik

Odpowiedział(a): aniasolska, 02 grudnia 2015, 17:06
0
aniasolska
To jedna wielka sciema poczyatjcie sobie opinie:
http://www.forum-kredytowe.pl/f160/

Odpowiedział(a): azajac87, 17 lutego 2015, 15:43 [#odpowiedz]
1
azajac87
Ja złożyłem już wniosek na ich stronie ale póki co nie mam odpowiedzi. Czy mogłaby Pani powiedzieć jak "szybko" dostała Pani środki. Ile dni Pani czekała?

Odpowiedział(a): muminek1177, 17 lutego 2015, 16:45
0
muminek1177
ja od złożenia wniosku czekam już 7 miesięcy, banda oszołomów, ot i tyle

Odpowiedział(a): jasania23456, 18 lutego 2015, 11:10
-2
jasania23456
Składałam wniosek w poniedziałek, w piątek miałam telefon.

Odpowiedział(a): fkaczmar87, 23 lutego 2015, 10:07
-1
fkaczmar87
pan muminek1177 chyba coś pomylił bo z tego co widzę w internecie firma jest na rynku od stycznia. tak ze te 7 miesiecy dosc dziwne by bylo.

Odpowiedział(a): muminek1177, 23 lutego 2015, 12:05
-2
muminek1177
A Pan kstanislaw145 niepotrzebnie kolejne konto zakłada, mógł pisać ze swego, bo ja poszperałem w internecie i nie znalazłem czegoś takiego jak szybka-pożyczka.com a tym bardziej daty powstania, może czas wrócić na oddział bo siostry już poszukują zbiega?

Odpowiedział(a): fkaczmar87, 23 lutego 2015, 13:53
0
fkaczmar87
to gdzie pan ten wniosek składał 7 miesięcy temu?

Odpowiedział(a): muminek1177, 23 lutego 2015, 16:56
-1
muminek1177
A do tej firmy o której piszesz, i bez panów proszę, no podaj namiar gdzie napisane jest że ta firma działa od stycznia!

Odpowiedział(a): fkaczmar87, 24 lutego 2015, 13:02
0
fkaczmar87
Znalazłem w regulaminie na stronie. Dosłownie ostatni punkt. Musiałeś korzystać z usług firmy o podobnej nazwie

Odpowiedział(a): muminek1177, 26 lutego 2015, 21:16
-1
muminek1177
fkaczmar87 nie podałeś adresu, przegrałeś .....

Odpowiedział(a): fkaczmar87, 27 lutego 2015, 09:38
-1

Odpowiedział(a): muminek1177, 27 lutego 2015, 18:15
-1
muminek1177
No i co to za link? odsyła na tą stronę, na pytajnię , czy kopiowanie adresów jest naprawdę takie trudne?

Odpowiedział(a): fkaczmar87, 02 marca 2015, 09:31
-1
fkaczmar87
Chciałoby się o to samo zapytać. Przecież wystarczy skopiować adres z mojego komentarza i wkleić je do nowego okna.

Odpowiedział(a): muminek1177, 02 marca 2015, 19:48
-1
muminek1177
Hahaha co to jest? kapitał zakładowy 5 tysięcy za bezprawne korzystanie z serwisu kara 200 tys zł ? Przecież to jest jakaś kpina a nie firma, pośrednictwo pomiędzy kredytobiorcami a osobami chcącymi jej udzielić jeżeli chce pożyczyć od kogoś trochę kasy to mogę pożyczyć od znajomych lub od rodziny i nie muszę płacić za to takiej niby firmie, w innym wypadku idę do banku

Odpowiedział(a): chmielewmalgo12, 19 lutego 2015, 10:06 [#odpowiedz]
0
chmielewmalgo12
No to ja może opiszę jak to faktycznie wygląda. Jeśli Pan czeka dłużej niż tydzień/dwa to jest bardzo mała szansa, że ktoś się odezwie. Pewnie wybrał Pan nierealne warunki oferty (w stylu 5% oprocentowania). Trzeba pamietać, że inwestorzy po to udzielają tych pożyczek żeby zarobić. Nikt nie robi tego z troski o dobro bliźniego. Do rzeczy: nie ma określonego okresu oczekiwania. Ja za pierwszym razem czekała tydzień bez odpowiedzi. Złożyłam drugi wniosek z wyższym oprocentowaniem i w ciągu dwóch dni miałam telefon w sprawie umowy. Potem kurier i następnego dnia środki na koncie. Wszystko zależy od tego co sobie wybierzemy we wniosku. I uwaga na koszty rozmowy, dla nieuważnych (bo ta informacja jest podawana także przed rozmową). Doładujcie konto przez telefonem bo minuta kosztuje 8 zł. Pozdrawiam.

Odpowiedział(a): muminek1177, 19 lutego 2015, 20:08
-2
muminek1177
No i to jest właśnie to naciąganie ludzi, rozmowa przeciągana w nieskończoność, jak potrzebny kredyt to się idzie do banku a nie do oszustów typu provi.... lub tytułowa pożyczka.com dyskutuję z jedną osobą o czterech kontach, normalnie cud

Odpowiedział(a): Miiriiam, 27 lutego 2015, 22:06 [#odpowiedz]
0
Miiriiam
Mumin na sporo racji, chłopie daruj sobie te zakładanie kilku kont bo to się wkurzające robi. Admin na wszystko w nosie, zamiast się wziąć za tani spam to pozwala na zaśmiecanie tak fajnej strony. Śmiem powiedzieć że od 2008 roki nie zrobił tu nic.
Wracając do pożyczek, racja, wszystkie providenty, chwilówki i tanie pożyczki zaliczam do lichwy. To po prostu oszustwo na "łagodniejszych warunkach i ładnym językiem napisane" a tak naprawdę czyste ździerstwo, dno i wodorosty.

Odpowiedział(a): beana, 27 lutego 2015, 22:17 [#odpowiedz]
0
beana
Nigdy nie brałabym tego typu pożyczek. To zupełnie nie moja bajka. Wolę zaoszczędzić.

Odpowiedział(a): Nela, 05 kwietnia 2015, 13:14 [#odpowiedz]
-3
Nela
Z pożyczkami trzeba uważać, mój znajomy sobie dużych długów narobił.

Odpowiedział(a): gerardus, 06 kwietnia 2015, 17:36 [#odpowiedz]
-3
gerardus
Szukałem korzystnej cenowo pożyczki , porównałem poszczególne oferty w porównywarce , http://www.finmarket.pl/finanse
wybrałem już odpowiadającą mi pożyczkę .

Odpowiedział(a): Lisherfence, 16 kwietnia 2015, 10:13 [#odpowiedz]
-3
Lisherfence
Widziałem stronę internetową w poszukiwaniu kredytu, ale nie wygląda na tyle legit do mnie. Jeśli chcesz szybko porównać wiele firm pożyczkowych i znajdź najlepszą ofertę dla Ciebie, polecam tą stronę
http://www.creditwok.pl/szybkie-pozyczki/

Odpowiedział(a): moro1234, 21 kwietnia 2015, 11:26 [#odpowiedz]
-3
moro1234
Patrząc na tą stronę można szybko dojść do wniosku, że nie jest to prawdziwy pożyczkodawca, a jedynie witryna, która ma na celu gromadzenie bazy danych.
Pożyczki online są OK pod warunkiem, że umiejętnie się z nich korzysta. Wiele firm oferuje pierwszą pożyczkę za darmo i nie bierze z tego tytułu żadnych prowizji.
Przed wyborem najlepiej przejrzeć różne porównywarki tego typu usług. Np. ta strona http://www.tmoney.pl/rankingi/chwilowki-online prezentuje informacje o wszystkich realnych pożyczkodawcach.

Odpowiedział(a): Paun1989, 11 maja 2015, 14:39 [#odpowiedz]
1
Paun1989
Widzę że wszyscy mają gdzieś pomaganie osobom chcącym dowiedzieć się czegoś o tej firmie, interesuje was tylko nabijanie postów i promowanie swoich linków.
Ja powiem jak jest. Jeśli chcesz dostać pieniądze musisz zapłacić za rozmowę telefoniczną w ciemno. Czy dostaniesz pożyczkę czy nie zapłacisz za nią musisz. I dodatkowo nigdzie ta szybka pozyczka nie gwarantuje ze pozyczke otrzymasz. Ja sie tego dowiedziałam dopiero po fakcie. Uwaga: jeśli chcecie pożyczkę musicie wybrać dobry procent. Dobry to jest 30-40% czyli więcej niż w bankach. No ale jak ktoś się chwyta takich rozwiązań chyba już w bankach nie ma szans. Oczekiwanie nawet do tygodnia (w moim przypadku). Jak wybrales duze oprocentowanie dzwoni do ciebie ktos z zupelnie innej firmy niz szybka pozyczka i dopiero z nim ugadujesz umowe. warunki sa mniej wiecej takie jak we wniosku ale ja na przyklad musialam dopłacić ubezpieczenie co miesiac w racie. Tak ze wyszlo troche drozej. No ale da sie dostac pieniadze. Pytanie czy jest to szybka pozyczka? raczej nie. Moze to komuś pomoze. Z góry piszę że nie odpowiadam na głupie komentarze ale z normalnymi prosze pisac, chetnie odpowiem.

Odpowiedział(a): muminek1177, 11 maja 2015, 16:04
0
muminek1177
Nikt nic nie musi, no chyba że ty ... trochę zmądrzeć ja również uprzedzam że nie odpowiadam na głupie komentarze

Odpowiedział(a): Meggi13, 07 września 2015, 06:41
0
Meggi13
Proponujesz popełnianie przestępstwa lichwy. Zastanów się nad sobą.

Odpowiedział(a): arubowska, 14 maja 2015, 11:41 [#odpowiedz]
0
arubowska
Osobiście boję się tego typu pożyczek - chwilówek nie wzięłabym raczej

Odpowiedział(a): sylwia4012, 23 maja 2015, 19:28 [#odpowiedz]
-1
sylwia4012
Jeśli nie ma się wiedzy na temat funkcjonowania takich pożyczek, to faktycznie może istnieć ryzyko. Ale są przecież świetne poradniki na ten temat. Na http://iloan.pl/ są i opisy i rankingi takich chwilówek. Jeśli dokładnie czyta się umowę, wybiera propozycje sprawdzonej firmy to nie ma się czego bać. Wszystko jest dla ludzi

Odpowiedział(a): adamus, 14 czerwca 2015, 23:47 [#odpowiedz]
0
adamus
Przed zaciągnięciem pożyczki warto sprawdzić opinie o firmie, oraz poczytać co mają o niej do powiedzenia inni pożyczkodawcy. Na przykład o vivus - http://superomat.pl/firma.php?id=12 który jest jednym z liderów tego rynku.

Odpowiedział(a): makak, 16 czerwca 2015, 17:24 [#odpowiedz]
0
makak
Chwilówki nie są takie straszne. Jak umiejętnie się z nich korzysta to można fajnie rozwiązać problem nagłego zapotrzebowania na kasę. Podstawa to korzystać z pierwszej pożyczki za darmo. Warto też zaglądać na różne rankingi, np. takie http://www.pankasa.pl bo zazwyczaj skupiają one najkorzystniejsze oferty szybkich pożyczek powodzeni!

Odpowiedział(a): azajac87, 17 czerwca 2015, 14:25 [#odpowiedz]
-1
azajac87
Chciałem tylko zaktualizować swoją opinię. Dostałem pożyczkę po dwóch tygodniach od złożeniu wniosku po wczesniejszej dodatkowej zmienie oprocentowania na 30%. Tak ze jesli ktos sie chce kusic na lepsze warunki moze od razu zapomniec. Jak zalezy wam na czasie to wrzucajcie 30-40%.

Odpowiedział(a): Swistak, 22 czerwca 2015, 16:17 [#odpowiedz]
-1
Swistak
Znając funkcjonowanie takich firm, od razu ustawiłem oprocentowanie na poziomie 30% i czas oczekiwania na kontakt ze strony inwestora zajął 2 dni bez weekendu.
Sporo poczytałem na ich stronie i w necie o pożyczkach społecznościowych,jak i o samej firmie i dzięki temu nie żałuję,że wydałem na telefon prawie 80 złotych.

Odpowiedział(a): Mario789, 23 czerwca 2015, 17:16 [#odpowiedz]
-1
Mario789
Witam wszystkich niedowiarków.
chciałbym polecić firmę szybka-pożyczka.com ponieważ przed chwilą zadzwonił do mnie inwestor i chce mi udzielić pożyczki 34 tysiące, 58 miesięcy i 21%. Także pożyczki społecznościowe są okej i polecam wszystkim.
ale pamiętajcie,aby korzystać z nich racjonalnie,a nie 2000 złotych na 5% i 12 rat. hahaha proszę Was! W banku oprocentowanie to minimum 15 % a prywatna osoba ma Wam dać na taki mały? :mrgreen:

Odpowiedział(a): muminek1177, 23 czerwca 2015, 20:58
0
muminek1177
No już lecę i łapię ten kredyt, 80% ustawię, dobrze będzie?

Odpowiedział(a): kjuwik, 25 czerwca 2015, 18:40 [#odpowiedz]
0
kjuwik
Pożyczki społecznościowe to całkiem nowy towar na naszej ziemi. W Anglii wiodą one prym i nic dziwnego, skoro uzyskujemy pożyczkę na naszych warunkach i bez ukrytych kosztów. Co prawda, czasami trzeba poczekać na nią, ale mi zajeło to około 6 dni. Trzeba być cierpliwym, bo pożyczki społecznościowe przyznawane są przez prywatne osoby,a nie przez firme szybka-pozyczka.com . Taka cecha społecznościówek.

Odpowiedział(a): Solution, 26 czerwca 2015, 14:34 [#odpowiedz]
0
Solution
Jeśli chodzi o pożyczki, warto je brać tylko ze sprawdzonych źródeł, tu ciekawe zestawienie:
http://darmowekontobankowe.org/chwilowki-porownyw arka/

Odpowiedział(a): Czapla87, 29 czerwca 2015, 17:21 [#odpowiedz]
0
Czapla87
bardziej trafną stroną jest http://ofertykredytow.pl/ . Właściwie, to dzięki niej trafiłam na firmę szybka-pozyczka.com i jeżeli chodzi o moją opinię, to wystawiłabym 5 na koniec roku od złożenia wniosku do uzyskania pożyczki na konto minęło dokładnie 3 dni. Jedyne koszty, to 90złotych na rozmowę oraz 3,80zł na bilety komunikacji miejskiej, ponieważ inwestor poprosił o stawienie się w jego siedzibie. Dzięki temu było szybciej,bo nie musiał wysyłać kuriera z umową. dzisiaj jestem już po pierwszej racie, którą mam przelewać na konto zawarte w umowie. I tyle. Polecam pożyczki społecznościowe.

Odpowiedział(a): kstanislaw145, 30 czerwca 2015, 15:23 [#odpowiedz]
0
kstanislaw145
Jestem zadowolony z obsługi tej firmy.
pożyczka o którą się ubiegałem, to 15 tysięcy na 18% i 36 rat. Otrzymałem ją po tygodniu oczekiwania. Także, co tu dużo mówić. polecam

Odpowiedział(a): polakiewicz, 01 lipca 2015, 17:36 [#odpowiedz]
0
polakiewicz
Pożyczkę z tej firmy zaproponowali mi ludzie z tej strony http://ofertykredytow.pl/ . złożyłem swoje preferencje pożyczkowe, zadzwonili do mnie z ofertą i z niej skorzystałem. Dzięki temu uzyskałem dobrą pożyczkę, bez żadnych ukrytych kosztów.

Odpowiedział(a): fkaczmar87, 02 lipca 2015, 16:27 [#odpowiedz]
0
fkaczmar87
Osobiście oczekiwałem na pożyczkę 11 dni ale obyło się bez żadnych patologii, także luz. szybka pożyczka com dała radę i ogarnęła mi inwestora. Nie mam złego za czas oczekiwania ani za koszty połączenia, bo sam się o taką sytuację prosiłem, to teraz trzeba płacić za błedy.
Ze swojej strony polecam!

Odpowiedział(a): Czapla87, 14 lipca 2015, 16:22 [#odpowiedz]
0
Czapla87
2 tygodnie temu starałem się o pożyczkę w tej firmie i uzyskałem ją po 4 dniach. Na własnych warunkach, na 16 tys złotych. Polecam każdemu

Odpowiedział(a): kstanislaw145, 17 lipca 2015, 11:20 [#odpowiedz]
0
kstanislaw145
Nie mogę złego słowa powiedzieć. Pożyczkę uzyskałem po 5 dniach od złożenia wniosku. Warto dodać, że uzyskałem ją na własnych warunkach oraz bez ukrytych kosztów. jedyna opłata w tej firmie, to koszt za połączenie telefoniczne,ale to są grosze

Odpowiedział(a): polakiewicz, 21 lipca 2015, 16:07 [#odpowiedz]
0
polakiewicz
szybko uzyskana pożyczka społecznościowa. Nie mogę narzekać, bo otrzymałem ją po 6 dniach, pomimo sprawy komorniczej. Poleciłem ją już dwóm znajomym i też się nie zawiedli. Co prawda kozst rozmowy wyniósł prawie 100 złotych,ale czym to jest przy kosztach w innych firmach

Odpowiedział(a): muminek1177, 21 lipca 2015, 21:16
2
muminek1177
Trzeba być totalnym debilem aby na jedną rozmowę telefoniczną wydawać stówkę, przecież z miejsca widać jakie to naciągactwo osoba która napisała większość powyższych komentarzy też zdrowa nie jest

Odpowiedział(a): zorro007, 24 lipca 2015, 22:13 [#odpowiedz]
2
zorro007
krótki opis działalności oskara wojciechowskiego : https/faraon24.pl/opinie/197-szybka-pozyczka

z czego jasno wynika że tzw szybka-pozyczka to kolejny klon do wyłudzania kasy i danych osobowych do sprzedaży
dodatkowo jaki tajemniczy "inwestor" wywali 100zł za uzyskanie dostepu do nr.tel do jakiegos zadłużonego klienta majacego blokade w banku i jeszcze pozyczy pieniądze 'na dowód","bez sprawdzania bik-u" itp pierdoły tylko debile moga w cos takiego uwierzyc i jeszcze zapłacic ze 200-250zeta za to,ze sam poda wszystkie swoje dane by ktos sobie zarobił jeszcze dodatkowo za odsprzedanie tych danych.
czyli szybka-pozyczka.com to prostacki pomysł 'na biznes' oskara wojciechowskiego,który wykorzystuje desperacje i naiwność ludzi pogrążonych w długach

Odpowiedział(a): zorro007, 24 lipca 2015, 22:16 [#odpowiedz]
1
zorro007
a te wszystkie "pozytywne opinie" pisane sa przez samego właściciela i jego " matki,żony i kochanki" by naiwniaki dawały sie nabić w butelkę

Odpowiedział(a): Miiriiam, 26 lipca 2015, 09:39
0
Miiriiam
E co Ty gadasz, serio? A ja myślałam że tu się pojawiło tyle nowych osób ale bardzo lubią komentować tylko spamerskie pytania


A Ty? Zagościsz na dłużej czy też tylko dwa komentarze i sio?

Odpowiedział(a): Sadownik, 29 lipca 2015, 19:00 [#odpowiedz]
0
Sadownik
Uważajcie na najróżniejsze ogłoszenia takich pożyczkodawców wyłudzaczy. Największe skupisko oszustów jest na forum http://www.kredyciak.pl/chwilowki-przez-internet- pieni-dze-bez-wychodzenia-z-domu/ . Tam łupią ludzi aż miło. Obiecują pożyczki bez BIK, bez zabezpieczeń, na umowę. Niby najpierw bez przedpłat, ale jak co do czego przychodzi, to trzeba zapłacić. Później szukaj wiatru w polu.

Odpowiedział(a): Swistak, 30 lipca 2015, 14:53 [#odpowiedz]
-1
Swistak
Być może ta firma zarabia na sprzedaży danych osobowych, jednak wszystko jest opisane w regulaminie oraz polityce prywatności, które zawarte są na stronie. Wystarczy je przeczytać,aby czegoś się dowiedzieć przed skorzystaniem z usługi danej firmy.
Ja tak zrobiłem i jestem zadowolony z uzyskanej pożyczki, bo uzyskałem taką,jaką chciałem.

Dodaj odpowiedź

Zaloguj się, aby móc odpowiedzieć na pytanie i cieszyć się pełną funkcjonalnością serwisu. Jeżeli nie masz konta, zarejestruj się.

wyszukiwarka   
podobne pytania   
12
12
0
51
23
8
22
12
5
8
3
1
5
4
16

popularne słowa kluczowe   
kategorie   
Biznes (319)Dom (473)
Edukacja i szkoła (729)Erotyka i seks (287)
Film (3585)Gry (420)
Hobby (314)Inne (3927)
Komputery i Internet (910)Kulinaria (198)
Kultura (177)Ludzie (1602)
Miłość i relacje (1247)Moda (259)
Motoryzacja (178)Muzyka i taniec (820)
Podróże (216)Polityka (100)
Praca (253)Prezenty (141)
Rozrywka (439)Sport (249)
Sztuka (61)Taniec (27)
Uroda i styl (607)Zdrowie (634)
Zwierzęta (229)
Pytania: 14468, Odpowiedzi: 310897